Programma

Programma

AANVANG KERSTCONCERT AMUZANT: 15.30 UUR

Op zondag 15 december zal weer het traditonele tweejaarlijkse Kerstconcert worden gehouden in de Hengeveldse kerk. Medewerking aan dit concert wordt verleend door het dames- en herenkoor, kinderkoor groep 8, zangvereniging MiXX en muziekvereniging Amuzant. Tevens is er een optreden van trio Judith, Anke en Marion. De aanvang is om 15.30 uur en de entree is gratis. 

AANVANG KROAMSCHUDD'N IN HENGEVELDE: 17.00 UUR TOT 21.30 UUR

Zondag 15 dec. is Hengevelde omgebouwd tot ‘klein Bethlehem’. Hoogtepunt is de kerststal met ‘Jozef, Maria en het kindeke Jezus’.  Een voettocht van zo’n 1000 meter leidt bezoekers langs sfeervol verlichte taferelen die doen denken aan 2000 jaar geleden. U wandelt langs oude stalletjes met ezels en schapen, langs een bakhuis met verse broodjes en langs vuurkorven waar kinderen broodjes mogen roosteren. Er komen midwinterhoornblazers en diverse muzikanten treden op, afkomstig uit zowel Hengevelde als uit de wijde omgeving. Op verschillende plekken zingen koren en zelfs de ezel en de os zijn aanwezig. Er zijn optredens van o.a. de koren MiXX (Hengevelde eo), de dames van Spoenk uit Borne en Zanggroep Akkoord uit Beltrum. Nieuw dit jaar is DJ Retlow die achter in het veld vanachter zijn historische DJ Booth de Christmas-songs remixed. Ook zijn er diverse loopgroepen langs de route. Er is een vogelaar en een ganzehoedster. De herder met zijn schapen zal samen met de 3 Koningen u de weg wijzen naar de kribbe in Bethlehem. Op het plein aan het einde van de voettocht zal een volkstelling plaatsvinden. Op de gezellige kerstmarkt zijn er diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen. 

Christmas-afterparty en veiling

Tegen 19.00 uur wordt het podium van de Het-tent vrij gemaakt voor een heuse Christmas-afterparty met DJ Kasper en DJ Bart. Voor en tijdens de afterparty is er ook dit jaar weer een groots opgezette veiling, waarin tal van bijzondere, handige, lekkere en soms ludieke items onder de hamer gaan. De veiling is natuurlijk in handen van een betrouwbare en bekende veilingmeester. Hij of zij zal zich vanaf ongeveer 19.00 uur de blaren op de tong praten met als doel de veilingitems voor de best mogelijke prijs van de hand te doen.

Goede doel 2018

Nieuws

Contact

Organisatie Kroamschudd'n in Hengevelde

Contactpersonen:

Hans Mulder (de Bloemenruiker)
+31(0)6 101 197 16 


Mark Tuinte
+31(0)6 225 130 01


Goorsestraat 20d
7496 AD Hengevelde

info@kroamschuddeninhengevelde.nl

© 2020 kroamschuddnhengevelde.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search