Nieuws

Kerstmarkt Hengevelde op 17 december: Goed doel gezocht!

Op zondag 17 december is het weer zo ver: De vijfde editie van de Kerstmarkt in Hengevelde! Ook dit jaar weer met een geheel vernieuwde wandelroute, namens de organisatie vertelt Hans Mulders enthousiast: ”We zijn al weer bij elkaar geweest! Wat er in ieder geval is besloten: De route loopt niet meer via het kerkhof dus de bezoekers hoeven de Goorsestraat niet meer over. Er waren andere ideeën binnen ons team, het bos achter de H.E.T. tent zal nu optimaal benut gaan worden. MiXX is weer van de partij, Merle Jolijn Kuipers zal aansluiten. Wat nog niet vast staat is het kleinschalige goede doel voor editie 2017 waar een groot deel van de opbrengst naar toe zal gaan. Mensen met suggesties kunnen zich melden via 06-10119716.

Via een geheel vernieuwde wandelroute komen de bezoekers onder andere aan bij de vernieuwde kerststal achter de kerk waar Josef en Maria met het pasgeboren kindeke verblijven. Een engel met een panfluit in de nok maakt het plaatje compleet. Deze stal zal ook anders worden ingericht zodat de doorstroming in tegenstelling tot afgelopen jaar zoveel mogelijk gehandhaafd blijft.

R39A0079


De H.E T- Tent zal wederom een wezenlijk onderdeel uitmaken van de route, net als het ‘Pastoors Bos daarachter”. Kortom; “deze vijfde ‘levende kerststal’ wordt indrukwekkender dan ooit”, weet Hans Mulders, initiatiefnemer van het event. “Het is geweldig te zien dat inmiddels zo’n 75 vrijwilligers meewerken aan ‘Kroamschudd’n in Hengevelde’. 
Klokslag 15.30 uur is er eerst een kerst optreden in de Petrus en Paulus kerk in Hengevelde waar Jozef en Maria met kindje Jezus en hun gevolg de kerk in komen om het publiek mee te nemen naar de levende kerststal en kerstmarkt bij de HET”.  (Hengeveldse Evenementen Tent)

Engelen hoog in de lucht, zingen het kerstkindje toe. Herders, waaronder tientallen herderskinderen, komen met hun schaapjes naar de stal. Langs de wandelroute zingen koortjes en spelen muzikale ensembles kerstliederen. Een markt mat een scala aan kerstspullen. Kortom:


KOMT ALLEN!

Zoeken

Like ons @Facebook

Goede doel 2016

Contact

Organisatie Kroamschudd'n in Hengevelde

Contactpersonen:

Hans Mulder (de Bloemenruiker)
+31(0)6 101 197 16 


Mark Tuinte
+31(0)6 225 130 01


Goorsestraat 20d
7496 AD Hengevelde

info@kroamschuddeninhengevelde.nl

© 2017 kroamschuddnhengevelde.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search