Nieuws

Hengeveldse Wensboom krijgt een vervolg

Ook dit jaar zal er een metershoge kersboom voor de kerk worden geplaatst: de Hengeveldse Wensboom. Na een mooie introductie vorig jaar, heeft de organisatie van Kroamschudd'n in Hengevelde besloten dat de wensboom dit jaar het goede doel is van de inzameling via de Petrusshow...kroamschudd'n op je radio! Hoe verging het vervullen van de wensen eigenlijk vorig jaar? En wie waren ook alweer de gelukkige Hengeveldenaren? We frissen even je geheugen op, en wie weet leidt het nog tot inspiratie voor dit jaar. 

Heb jij een wens voor iemand? Lees dan alles over de Hengeveldse Wensboom en stuur je wens in!
Wil jij de wensen graag mede mogelijk maken? Vraag dan een plaatje (of twee) aan tijdens de 'Petrusshow...kroamschudd'n op je radio' of biedt mee met één van de veilingitems. 

De Petrusshow... kroamschudd'n op je radio!

Dit jaar gaat Kroamschudd'n in Hengevelde on air! En dat betekent: een hele dag radioplezier voor het goede doel. Je kan (tegen betaling) plaatjes aanvragen en meebieden op één (of meer) van de vele topstukken in de veiling. Natuurlijk komen de kinderen ook met een mooie bijdrage. Bart Eshuis is onze DJ en houdt jullie aan de radio gekluisterd met behulp van wel hele leuke side-kicks... Luister mee op zondag 13 december van 10.00 uur tot en met 19.00 uur op 107.6Mhz. 

Contact

Organisatie Kroamschudd'n in Hengevelde

Contactpersonen:

Hans Mulder (de Bloemruiker)
+31(0)6 101 197 16 


Esther Schonenborg
+31(0)6 234 245 69


Goorsestraat 20d
7496 AD Hengevelde

info@kroamschuddeninhengevelde.nl

© 2021 kroamschuddnhengevelde.nl. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search